SOCIAL MEDIA

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Puhdas+ lisäravinteiden ja tuotteiden käyttö

Minulta on pyydetty postausta, jossa kertoisin mitä lisäravinteita käytän. Alla olevalla videolla kerron mitä Puhdas+ tuotteita minulta löytyy tällä hetkellä käytöstä, miten käytän tuotteita ja miksi. Päivittäin käytän mm. kollageenia, ubikinonia, MSM:ää, magnesiumia eri muodoissa ja d-riboosia. D-vitamiinia, maitohappobakteereita, l-arginiinia ja kalaöljyä käytän kuureittain aina välillä tauottaen. Toki kaapeista löytyy muitakin tuotteita kuten akaasiakuitua ja matchajauhetta.

Puhdas+ tuotteissa minua kiehtoo niiden korkea laatu ja puhtaus:  puhtaiden ja toimivien lisäravinteiden löytäminen voi olla työlästä ellei ole aikaa perehtyä asiaan perinpohjaisesti. Hyvällä omallatunnolla voin suositella Puhdas+ tuotteita, joka on kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla, makeutusaineilla eikä magnesiumstearaatilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin.  

HUOM! Videota ei kannata katsoa koko näytön tilassa, koska se on siinä tilassa tosi epäselvä.Puhdas+ tuotteita voit tilata täältä.

Blogiin pääset täältä.

Ohjeita, joissa on käytetty Puhdas+ tuotteita:


Rasvamatcha eli vihreä bullet proof:


Itsetehty kookosjogurtti suoliston hyvinvointiin:


Matcha-piparminttu-juustokakku:

Lähetä kommentti