SOCIAL MEDIA

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Avokado-vadelma-raakajäätelö


 Aurinko paistaa ja kelit on plussalla, joten on korkea aika virittäytyä kesän tunnelmaan. Mikä onkaan parempi tapa virittäytymiseen, kun valmistaa itse jäätelöä. Jäätelö maistuu taivaalliselta vadelmien ja muiden marjojen kanssa ja on, ainakin minun mielestäni, todella terveellinen. Idea tähän jädeen tuli valmentaja Sami Sundvikilta- kiitti Sami tästä ja muistakin ideoista, joita sulta on tullut😀 Blogissa on runsaasti myös muita jäätelöohjeita, linkki niihin on postauksen lopussa.


Sami Sundvik


Rakastan itsetehtyjä jäätelöä, koska se on lisäaineetonta ja siihen pystyy tunkemaan kaikkea terveellistä marjoista, avokadosta, pähköinöistä superfoodeihin ihan rajattomasti ravintoarvoa parantamaan. Tosi kivaa vaihtelua smoohtie- ja raakapuuroilulle. Jäätelö sopii maidottomaan ruokavalioon ja vähähiilarisen siitä saa käyttämällä makeutukseen blendattua koivusokeria tai vaikkapa kuitusiirappia. Kuitusiirappi on vähähiilarinen makeuttaja ja sopii täydellisesti raakasuklaisiin ja -jäätelöihin. Avokadosta saat loistavia rasvahappoja, jotka eivät ole meille kenellekään pahaksi, päinvastoin. 


Ohje:

Puolikas avokado
2 dl jäisiä vadelmia
400 ml kookosmaitoa 
0,5 dl hunajaa, agavesiirappia, koivusokeria tai kuitusiirappia
0,5 tl aitoa vaniljaa

Laita kaikki aineosat blenderiin ja blendaa sileäksi. Kaada seos kulhoon. Laita pakastimeen pariksi tunniksi. Sekoita puolen tunnin välein.

Täältä löydät 9:n muuta blogin raakajäätelöohjetta. Käypä kurkaamassa.


Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa

Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita.

Lähetä kommentti